ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ
Η αναγνώριση των ποιοτικών αποτελεσμάτων μας
Η επιβράβευση αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και μας δίνει την ώθηση για την επίτευξη της αριστείας σε όλες τις ασχολίες μας
Supply Chain Awards 2022 - Παραγωγή και Εμπορία ηλεκτρολογικού / ηλεκτρονικού εξοπλισμού
Το χρυσό βραβείο απέσπασε η KOUVIDIS για την ολιστική προσέγγιση της εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. Μια πολύ τιμητική διάκριση για την KOUVIDIS και τους ανθρώπους της, καθώς η ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σταδίων που περνάει ένα προϊόν μέχρι να φτάσει στον τελικό καταναλωτή αποτελεί, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, βασική και ουσιαστική προτεραιότητα.
Asset 7
Made in Greece Awards 2022 – Επώνυμο Βιομηχανικό Προϊόν
Το Χρυσό βραβείο έλαβε η σειρά σωλήνων διπλού δομημένου τοιχώματος για υπόγειες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κατατάσσοντας έτσι τους σωλήνες GEONFLEX – GEOSUB ανάμεσα στα πλέον επώνυμα βιομηχανικά ελληνικά προϊόντα. Η διάκριση αυτή έρχεται την στιγμή που η KOUVIDIS συμπληρώνει 10 χρόνια τεχνολογίας πολυστρωματικών σωλήνων, με την πρωταρχική παρουσίαση των σωλήνων GEONFLEX το 2012.
Asset 2
Made in Greece Awards 2022 – Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν
Ο νέος καινοτόμος 4στρωματικός διάτρητος σωλήνας αποστράγγισης GEODRAIN PLUS διακρίθηκε με το Αργυρό βραβείο στα Made in Greece Awards 2022 στην κατηγορία Καινοτόμου Βιομηχανικού Προϊόντος. Ο σχεδιασμός του σωλήνα με την ενσωμάτωση του γεωυφάσματος κατά την παραγωγική διαδικασία προσφέρει έως και 50% εξοικονόμηση χρόνου και κόστους στην εγκατάσταση, αποτελώντας έτσι μια καινοτόμα λύση από μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής πλαστικών σωλήνων.
Asset 2
Made in Greece Awards 2022 – Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν
Ο καινοτόμος 3στρωματικός σωλήνας SUPERFLEX PLUS απέσπασε ακόμα μια βράβευση μέσα στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην αγορά. Έλαβε το Χάλκινο βραβείο για τις πολλαπλές καινοτομίες που ενσωματώνει. Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η αντι-ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία, κάτι που αποτελεί πανελλαδική πρωτοπορία για πλαστικούς σωλήνες προστασίας καλωδίων.
Asset 6
Manufacturing Excellence Awards 2021 – Πλαστικά
Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις απέσπασε η KOUVIDIS στον θεσμό που αναδεικνύει καλές πρακτικές ελληνικών βιομηχανιών από όλους τους κλάδους. Η KOUVIDIS αναδείχθηκε ως WINNER στην κατηγορία «Πλαστικά» και ξεχώρισε έτσι ως μια από τις κορυφαίες μεταποιητικές βιομηχανίες στην Ελλάδα.
Asset 3
Manufacturing Excellence Awards 2021 – Αποτελεσματικά Logistics
Το Χάλκινο βραβείο απέσπασε η KOUVIDIS στα Manufacturing Excellence Awards 2021 για την αποτελεσματικότητα όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας – από την παραγωγή των προϊόντων έως και την διανομή τους στο τελικό σημείο διάθεσης. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα έπαιξε η ίδρυση της 100% θυγατρικής εταιρίας KLS KOUVIDIS Logistics, με την οποία έχει επιτευχθεί μια σχεδόν πλήρης καθετοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων KOUVIDIS.
Asset 7
Packaging Awards 2021 – Supply Chain Packaging
Η νέα συσκευασία για τους σωλήνες SUPERFLEX PLUS και DUROFLEX PLUS διακρίθηκε με το Αργυρό βραβείο στα Packaging Awards 2021. Ο νέο τρόπος συσκευασίας μειώνει σημαντικά τον καταλαμβανόμενο χώρο αποθήκευσης σε όλο το κανάλι της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ παράλληλα μειώνει δραστικά και το τελικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα του προϊόντος.
Asset 6
Packaging Awards 2021 – New Packaging Machinery
Η KOUVIDIS προχώρησε στην ανάπτυξη ενός νέου συσκευαστικού μηχανήματος που αλλάζει την τεχνολογία συσκευασίας των καινοτόμων 3στρωματικών σωλήνων SUPERFLEX PLUS και DUROFLEX PLUS. Το νέο συσκευαστικό μηχάνημα βραβεύτηκε με το Χάλκινο βραβείο καθώς βελτιώνει σημαντικά την μεταφορά & αποθήκευση των προϊόντων, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Asset 6
Made in Greece Awards 2019 – Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν
Ο νέος καινοτόμος σωλήνας DUROFLEX PLUS αποτελεί πανευρωπαϊκή πρωτοπορία, καθώς είναι ο μοναδικός σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος σε μικρές διατομές 20, 25 και 32mm. Ο 3στρωματικός σωλήνας για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε σκυρόδεμα ενσωματώνει πολλαπλές καινοτομίες και απέσπασε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν.
Asset 2
Made in Greece Awards 2019 – Επώνυμο Βιομηχανικό Προϊόν
Το αναγνωρισμένο σύστημα πλαστικών σωλήνων βαρέως τύπου CONDUR – CONFLEX απέσπασε το Ασημένιο βραβείο στα Made in Greece Awards το 2019. Τα 35 χρόνια της επιτυχημένης πορείας αλλά και η αναγνωσιμότητα που κατέχει στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού ήταν οι κυρίαρχοι λόγοι που οδήγησαν στην τιμητική αυτή βράβευση.
Asset 2
Ermis Awards 2019
Το design και η λειτουργικότητα της νέας ιστοσελίδας KOUVIDIS οδήγησαν στην βράβευση με το Χάλκινο βραβείο στα Ermis Awards 2019. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Mozaik. Τα στοιχεία που έκαναν την ιστοσελίδα να ξεχωρίσει ήταν, μεταξύ άλλων, η εύκολη πλοήγηση, η ποιότητα της πληροφορίας που παρέχει αλλά και η φρεσκάδα που αποπνέει ο σχεδιασμός της.
Asset 5
Best Workplaces 2017
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος διαγωνισμός Best Workplaces διέκρινε την KOUVIDIS ανάμεσα στις 25 εταιρίες με το καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017. Η KOUVIDIS είναι μια οικογενειακή εταιρία, δεύτερης γενιάς, και η βράβευση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της αφοσίωσης, τη συνέπειας και της εμπιστοσύνης όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρία.
Asset 4
ΕΒΓΕ 2012
Την αναγνώριση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο απέσπασε η νέα οικολογική συσκευασία της εταιρίας KOUVIDIS μετά την απονομή των βραβείων καλύτερου σχεδιασμού από την ΕΒΓΕ (ελληνικά βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2012). Ο σχεδιασμός των νέων συσκευασιών εξακολουθεί να εφαρμόζεται έως και σήμερα.
Asset 6
EFQM
Η KOUVIDIS τιμήθηκε με τη βράβευση της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης EFQM «Committed to excellence» από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) κατά την τελετή εορτασμού των 10 χρόνων επιχειρηματικής αριστείας στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και περιλάμβανε την απονομή των Πιστοποιητικών του Προγράμματος των επιπέδων της επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (European Foundation of Quality Management).
Asset 5
Asset 7
Asset 2
Asset 2
Asset 6
Asset 3
Asset 7
Asset 6
Asset 6
Asset 2
Asset 2
Asset 5
Asset 4
Asset 6
Asset 5