28/06/2022

Τριπλή διάκριση στα “Made in Greece Awards 2022” για τους πολυστρωματικούς σωλήνες KOUVIDIS

Η KOUVIDIS απέσπασε τρεις (3) βραβεύσεις στα “Made in Greece Awards 2022”, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 20.06.2022 στο Ζάππειο Μέγαρο από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, και διακρίθηκε για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη διάκριση αφορά  την σειρά σωλήνων διπλού τοιχώματος για υπόγεια δίκτυα GEONFLEX® και GEOSUB®, όπου απέσπασαν το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Βιομηχανικό Προϊόν» ενώ οι άλλες  δυο διακρίσεις αφορούν δύο νέες σειρές προϊόντων της εταιρίας, τον 4στρωματικό σωλήνα αποστράγγισης GEODRAIN® PLUS και τον 3στρωματικό σωλήνα SUPERFLEX® PLUS, όπου απέσπασαν, στην κατηγορία «Καινοτόμο Βιομηχανικό Προϊόν», το Αργυρό και το Χάλκινο βραβείο αντίστοιχα.

Χρυσό βραβείο για την 10ετή παρουσία της σειράς σωλήνων GEONFLEX® – GEOSUB®

Η KOUVIDIS εισήλθε στην παραγωγή πολυστρωματικών σωλήνων το 2012, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά τον σωλήνα διπλού δομημένου τοιχώματος GEONFLEX N750 για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις υπογείων δικτύων. Η σειρά διευρύνθηκε το 2014 με το λανσάρισμα των σωλήνων GEOSUB L450 και έκτοτε η KOUVIDIS παρέχει την πιο ολοκληρωμένη λύση για υπόγειες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Μέσα σε αυτή την 10ετή παρουσία, η σειρά σωλήνων GEONFLEX® – GEOSUB® έχει αποδειχθεί ως η πιο αξιόπιστη επιλογή για τον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη ενώ παράλληλα έχει χρησιμοποιηθεί στα μεγαλύτερα δομικά έργα της Ελλάδας και της Κύπρου με μηδενικό αριθμό επιστροφών. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα εκατομμύρια μέτρα που πωλούνται καθημερινά, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, η συνεχής διεύρυνση των πωλήσεων και η υψηλή αναγνώριση από τον τεχνικό κόσμο ήταν μερικούς από του λόγους που οδήγησαν στην ύψιστη διάκριση με το Χρυσό Βραβείο ως ένα από τα πλέον επώνυμα βιομηχανικά ελληνικά προϊόντα.

 

Σημαντική διάκριση για τον νέο καινοτόμο σωλήνα αποστράγγισης GEODRAIN® PLUS

Ο νέος διάτρητος 4-στρωματικός σωλήνας αποστράγγισης GEODRAIN PLUS με ενσωματωμένο γεωύφασμα αποτελεί μια τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των πολυστρωματικών σωλήνων της KOUVIDIS. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη λύσεις που προσφέρει στην αποστράγγιση υπεδάφους συντέλεσαν ώστε να αποσπάσει το αργυρό βραβείο στην κατηγορία καινοτόμων βιομηχανικών προϊόντων. Αποτελούμενος από 4 στρώματα, ο σωλήνας GEODRAIN® PLUS είναι ο μοναδικός σωλήνας αποστράγγισης με ενσωματωμένο γεωύφασμα από μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία. Αποτελεί ιδανική λύση για την περιμετρική αποστράγγιση των θεμελίων, την αποστράγγιση σε τοιχία αντιστήριξης, σε κήπους καθώς και σε φυτεμένα δώματα. Συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι η ενσωμάτωση του γεωυφάσματος κατά την παραγωγική διαδικασία γεγονός που προσφέρει έως και 50% εξοικονόμηση χρόνου και κόστους στην εγκατάσταση.

 

Ακόμα μια διάκριση για τον σωλήνα SUPERFLEX® PLUS με αντι-ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία

Ο καινοτόμος 3στρωματικός σωλήνας SUPERFLEX PLUS παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά πριν από περίπου 1,5 χρόνο και διακρίνεται για τρίτη φορά, έπειτα την διπλή βράβευση στα Packaging Awards 2021. Η μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, η τεχνολογία των τριών διαφορετικών τοιχωμάτων, η ευκολία στην εγκατάσταση και το χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον οδήγησαν στο χάλκινο βραβείο στην κατηγορία καινοτόμων βιομηχανικών προϊόντων. Έχοντας ξεπεράσει ήδη τα 5 εκατομμύρια μέτρα σε πωλήσεις αποτελεί την πρώτη επιλογή για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στη γυψοσανίδα, την ψευδοροφή και το ψευδοδάπεδο σε χώρους όπως γραφεία, δωμάτια ξενοδοχείων και κατοικίες.

Η 3η γενιά KOUVIDIS στα σκαλοπάτια της επιχειρηματικής αριστείας.

Η τριπλή αυτή διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει τις συνεχείς προσπάθειες της KOUVIDIS για παροχή ποιοτικών και ασφαλών λύσεων μέσα σε μια περίοδο που η εταιρία γιορτάζει 10 χρόνια τεχνολογίας πολυστρωματικών σωλήνων. Οι πολλαπλές καινοτομίες, η ευκολία στην εγκατάσταση και η αυξημένη ασφάλεια που παρέχουν στην εγκατάσταση είναι κάποιοι από τους λόγους που οι σωλήνες με πολλαπλά στρώματα έχουν κερδίσει τόσο μεγάλη αποδοχή από τον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη αλλά και τον μηχανικό.

Ο θεσμός “Made in Greece Awards”

Τα βραβεία “Made in Greece” είναι ένας θεσμός με στόχο να προάγει και να επιβραβεύει ελληνικές επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία. Οργανώνεται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και διεξάγεται από το 2013. Η KOUVIDIS βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον θεσμό αυτό, έπειτα την διπλή διάκριση που δέχτηκε το 2019  για τον καινοτόμο σωλήνα DUROFLEX PLUS και την επώνυμη σειρά σωλήνων CONDUR – CONFLEX.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό, μπορείτε να δείτε εδώ.