Ποιοι είμαστε
Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες συστημάτων πλαστικών σωλήνων με εξειδίκευση στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων για την προστασία καλωδίων, την αποχέτευση και την αποστράγγιση.
Διαχρονική Εξέλιξη

Η πορεία μας ξεκίνησε το 1979, στο χωριό Τύλισος στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης Εμμανουήλ Κουβίδης αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμα του προκειμένου να σχεδιάσει και να παράγει πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα που θα εγγυόνται την απαιτούμενη ασφάλεια στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να σχεδιάζουμε και να καινοτομούμε αναπτύσσοντας συστήματα σωλήνων που δίνουν λύσεις με ασφάλεια στα πιο απαιτητικά πεδία εφαρμογής κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του εγκαταστάτη στο βάθος του χρόνου. Η υψηλή και μακρόχρονη τεχνογνωσία των ανθρώπων μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας αποτελούν τα εφόδια για τη δημιουργία προϊόντων βιώσιμων και διαχρονικών που καλύπτουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες κτιρίων και έργων υποδομής.

Ποιότητα, Αξιοπιστία, Συνέπεια

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της συνέπειας, οι οποίες έχουν εμπνεύσει σχεδόν τρεις γενεές και με αγάπη και πάθος προσφέρουμε την καλύτερη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η έρευνα και η ανάπτυξη προϊόντων που θα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στον εγκαταστάτη, θα παράγονται σε ένα βιώσιμο περιβάλλον από δημιουργικούς ανθρώπους με τους ελάχιστους φυσικούς πόρους και το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Πιστοποιήσεις
Όραμα

Αφοσιωμένοι στο σκοπό μας αναπτυσσόμαστε με βιώσιμο τρόπο φροντίζοντας

“Όραμα μας είναι να είμαστε πρωτοπόρος εταιρία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων και ασφαλών συστημάτων πλαστικών σωλήνων”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

Για τον Εγκαταστάτη

Να νιώθει ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας εγγυώμενοι την αξιοπιστία στο έργο του.

Για τον Μηχανικό/Μελετητή

Να νιώθει βέβαιος ότι του παρέχουμε καινοτόμες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας με υψηλή επαγγελματική ακεραιότητα για τα πιο απαιτητικά έργα.

Για τον Επιχειρηματία

Μέσα από την ηθική, την εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος να πέτυχουμε την αριστεία στις συνεργασίες μας.

Για τον Εργαζόμενο

Να νιώθει ότι εργάζεται σε μια εταιρία που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και αναλαμβάνει με σοβαρότητα την κοινωνική της ευθύνη.

 

Για τον Πολίτη

Να νιώθει ότι η εταιρία μας, ως βιομηχανία, συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια για την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και της προστασίας των φυσικών μας πόρων.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε τα πιο ασφαλή συστήματα πλαστικών σωλήνων με υψηλή προστιθέμενη αξία, να προσφέρουμε λύσεις κορυφαίας ποιότητας και υπηρεσίες απαράμιλλης αγοραστικής εμπειρίας, να ενισχύουμε τη φήμη του “made in Greece” και να προφυλάξουμε τη βιωσιμότητα μας διατηρώντας ένα αειφόρο περιβάλλον για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας καθώς και την τοπική κοινωνία.

“Αξιοπιστία, ποιότητα και συνέπεια σε κάθε ενέργεια μας” .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

Η Στρατηγική μας

Έχουμε θέσει πέντε βασικούς άξονες που κάνουν πράξη την αποστολή μας και μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμα μας.

1
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
πλαστικών σωλήνων που ικανοποιούν στο έπακρο την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ελέγχονται από ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών και επιτυγχάνουν χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
2
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
με τους κορυφαίους, παγκοσμίως, προμηθευτές πρώτων υλών και κατασκευαστές μηχανημάτων.
3
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ
εντός και εκτός Ελλάδας, που βασίζονται στην επιχειρηματική ηθική και στο αμοιβαίο όφελος.
4
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ενός άρτια οργανωμένου δικτύου διανομής με τη χρήση ιδιόκτητου στόλου φορτηγών οχημάτων και σύγχρονων κέντρων διανομής και αποθήκευσης.
5
Η ΣΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
μέσω της εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης που αφορούν την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, την προστασία του περιβάλλοντος, την υπευθυνότητα στην αγορά και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Aξίες

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Είναι η συνεχής βελτίωση και η ασφάλεια του εγκαταστάτη. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας και υιοθετείται μέσα από μια σειρά αξιών.

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
  • ΑΕΙΦΟΡΙΑ
  • ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ
Καινοτομία

Μαθαίνουμε, δημιουργούμε, εξελισσόμαστε και αξιοποιούμε κάθε πρωτοποριακή ιδέα γιατί έχουμε μάθει να ακούμε τη φωνή των πελατών μας.

Αξιοπιστία

Είμαστε ειλικρινείς, συνεπείς και παθιαζόμαστε με την επίτευξη των στόχων μας, μέσα από την παραγωγή μόνο υψηλής ποιότητας έργου.

Ακεραιότητα

Είμαστε αυθεντικοί και ακριβοδίκαιοι, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και επιβραβεύουμε κάθε πράξη εντιμότητας και ηθικής στη βάση του αμοιβαίου οφέλους.

Σεβασμός

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κοινωνική μας ευθύνη και φροντίζουμε με κάθε τρόπο τον άνθρωπο & το περιβάλλον.

Συνεργασία

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής εργασίας και πράττουμε συνεχώς ως σύνολο, χτίζοντας ποιοτικές σχέσεις με βάθος χρόνου.

Ικανοποίηση

Εστιάζουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Αειφορία

Επιδιώκουμε να πετύχουμε περισσότερα με όσο δυνατόν λιγότερους πόρους.

Φιλοδοξία

Επενδύουμε χωρίς περιορισμούς στη συνεχή βελτίωση. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.

«KOUVIDIS, το όνομα που προστατεύει το δικό σας»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος