ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
Καριέρα στην KOUVIDIS
Ταιριάζει το προφίλ σας με το δικό μας; Αν ναι θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!
Επιλέγουμε τους πιο ανήσυχους, τους πιο δημιουργικούς

Αναζητάμε συνεργάτες που να διακρίνονται από υπευθυνότητα, ομαδικότητα και φιλοδοξία, έτοιμους να συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων και του οράματός μας. Προτεραιότητά μας είναι να ταυτίζονται οι αξίες τους με εκείνες της εταιρίας, για αυτό και δίνουμε μεγάλη έμφαση, πέραν των τυπικών προσόντων και των δεξιοτήτων που απαιτεί η κάθε θέση εργασίας, στο χαρακτήρα του κάθε υποψηφίου και τη θέλησή του για επαγγελματική εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, εφαρμόζουμε την αρχή των ίσων ευκαιριών και ίσης μεταχείρισης με την χορήγηση των ίδιων παροχών ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, ηλικίας, καταγωγής, θρησκείας, εθνικότητας, οικογενειακής κατάστασης, προσωπικών πεποιθήσεων και θέσης εργασίας.

Εάν πιστεύεις ότι το προφίλ σου ταιριάζει με την φιλοσοφία μας, σε καλούμε να δεις τις ενεργές θέσεις εργασίας μας.

ΕΝΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Είσαι νέος και ταλαντούχος, δοκίμασε τις ικανότητές σου

Η KOUVIDIS, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει θεσπίσει, δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης σε φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Μέσω της πρακτικής άσκησης μας δίνεται η δυνατότητα να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Ειδικότητες άμεσα συνυφασμένες με το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι αυτές των ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων μηχανικών, χημικών μηχανικών, καθώς και ειδικότητες σχετικές με τον κλάδο της οικονομίας και διοίκησης.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ