ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
Καριέρα στην KOUVIDIS
Ταιριάζει το προφίλ σας με το δικό μας; Αν ναι θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!
Επιλέγουμε τους πιο ανήσυχους, τους πιο δημιουργικούς

Αναζητάμε συνεργάτες που να διακρίνονται από υπευθυνότητα, ομαδικότητα και φιλοδοξία, έτοιμους να συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων και του οράματος μας. Προτεραιότητα μας είναι να ταυτίζονται οι αξίες τους με εκείνες της εταιρίας για αυτό και δίνουμε μεγάλη έμφαση πέρα των τυπικών προσόντων και των δεξιοτήτων που απαιτεί η κάθε θέση εργασίας στο χαρακτήρα του κάθε υποψηφίου και τη θέληση του για επαγγελματική εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση εφαρμόζουμε την αρχή των ίσων ευκαιριών και ίσης μεταχείρισης με την χορήγηση των ίδιων παροχών ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος, ηλικίας, καταγωγής, θρησκείας, εθνικότητας, οικογενειακής κατάστασης, προσωπικών πεποιθήσεων και θέσης εργασίας.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα της KOUVIDIS στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και εφόσον κάποια ανοιχτή θέση εργασίας ταιριάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ, το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας  γνωρίσουμε από κοντά.

Αυτή τη στιγμή αναζητάμε:

Οδηγός Γ’ κατηγορίας – Κέντρο διανομής Αθήνας

Junior βοηθός λογιστηρίου

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Είσαι νέος και ταλαντούχος, δοκίμασε τις ικανότητες σου

Η KOUVIDIS, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει θεσπίσει, δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης, σε φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Μέσω της πρακτικής άσκησης μας δίνεται η δυνατότητα να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Ειδικότητες άμεσα συνυφασμένες με το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι αυτές των ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων μηχανικών, χημικών μηχανικών, καθώς και ειδικότητες σχετικές με τον κλάδο της οικονομίας και διοίκησης.

Για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης παρακαλούμε συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα πρακτική άσκηση και τον τομέα ενδιαφέροντος σας και το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ