ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Διευρύνετε τις γνώσεις σας, αναπτύξτε το μέλλον σας

Η γνώση δεν έχει περιορισμούς και όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο καλύτεροι γινόμαστε. Η μεταφορά γνώσης και η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί ένα αέναο ταξίδι προς την επιτυχία για την KOUVIDIS. Αποτελεί μέρος της αποστολής μας να παρέχουμε το κατάλληλο τεχνικό υπόβαθρο στον εγκαταστάτη, στον μηχανικό, στον πωλητή και στον μαθητή ώστε να είναι σε θέση να επιλέγουν τα κατάλληλα συστήματα σωλήνων για το ανάλογο πεδίο εφαρμογής και να τα εγκαθιστούν σωστά.

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  • ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ
  • ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει, από το 2011, ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης πελατών, συνεργατών και σπουδαστών με την ονομασία OPEN HOUSE, OPEN SEMINAR, OPEN DAY που βασίζεται σε 3 βασικούς άξονες την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την υποστήριξη. Αναγνωρίζοντας την επιτυχία του παραπάνω προγράμματος, το 2017 προσθέσαμε ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο μας πρόγραμμα επικοινωνίας με την ονομασία OPEN PHONE.

Στόχος μας μέσα από αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι, πέρα από την τεχνική υποστήριξη, η γνωριμία των συμμετεχόντων με τους ανθρώπους μας, την κουλτούρα μας και τον τρόπο σκέψης μας. Έτσι πιστεύουμε ότι γίνεται περισσότερο κατανοητή η αντίληψη μας για την ποιότητα, το πάθος μας για καινοτομία, και η ασφάλεια που επιδιώκουμε να έχει κάθε εγκατάσταση.

Εκπαίδευση στο κατάστημα

Οι καταρτισμένοι μηχανικοί της εταιρίας μας πραγματοποιούν ολοήμερες παρουσιάσεις σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα εμπορίας ηλεκτρολογικού/υδραυλικού υλικού που ανήκουν στο δίκτυο διανομής των προϊόντων μας. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων λύνονται τεχνικές απορίες, ανταλλάσσονται απόψεις, καταγράφονται ανάγκες και πραγματοποιείται ενημέρωση για νέα προϊόντα.

Τα OPEN DAY διεξάγονται σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση και καλύπτουν όλη την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια. Πριν την διεξαγωγή τους ακολουθεί σχετική ενημέρωση από τους υπευθύνους των καταστημάτων και αποστέλονται προσκλήσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Διάρκεια: Ώρες λειτουργίας καταστήματος
Τοποθεσία: Κατάστημα εμπορίας ηλεκτρολογικού/υδραυλικού υλικού
Εισηγητής: Μηχανικός πωλήσεων της KOUVIDIS
Δικαίωμα συμμετοχής: Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί, Πωλητές

Ανοίγουμε τις πόρτες μας

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την εκπαίδευση με την κρητική παράδοση. Συμμετέχοντας σε ένα OPENHOUSE της KOUVIDIS, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια επίσκεψη διάρκειας 1 έως 3 ημερών να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας, να γνωρίσετε από κοντά την παραγωγική διαδικασία και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας γνώσεις.

Παράλληλα θα γευτείτε την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας μέσα από δραστηριότητες πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα.
Τα OPENHOUSE διεξάγονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στην Τύλισο, στο Ηράκλειο Κρήτης και οργανώνονται σε συνεργασία με πελάτες μας, κλαδικούς συνδέσμους, συνεργάτες και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.

Διάρκεια: 1 έως 3 ημέρες
Τοποθεσία: Κεντρικά γραφεία και εργοστάσιο στην Τύλισο, Ηράκλειο Κρήτης
Εισηγητής: Διευθύνων σύμβουλος και οι επικεφαλής τμημάτων Παραγωγής, R&D και Τεχνικής Υποστήριξης της KOUVIDIS
Δικαίωμα συμμετοχής: Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί, Μηχανικοί, Τεχνικές υπηρεσίες, πωλητές, πελάτες, συνεργάτες, μαθητές

Ερχόμαστε στο χώρο σας

Η ευκολία πρόσβασης στην εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς για αυτό σχεδιάσαμε το πρόγραμμα OPENSEMINAR προκειμένου να μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας. Παράλληλα οργανώσαμε και διαμορφώσαμε τρεις αίθουσες σεμιναρίων στα κέντρα διανομής και αποθήκευσης της εταιρίας μας, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία, ώστε να λειτουργούν ως εναλλακτικοί χώροι εκπαίδευσης.

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε το σημείο συνάντησης. Οι μηχανικοί μας είναι ειδικά καταρτισμένοι ώστε μέσα σε 3-4 ώρες που διαρκεί ένα OPENSEMINAR να σας μεταφέρουν τη φιλοσοφία της εταιρίας μας, να σας παρουσιάσουν τα προϊόντα μας και να σας παρέχουν περισσότερη εξειδικευμένη γνώση, να λύσουν πιθανές απορίες σας και να καταγράψουν τις ανάγκες σας.

Διάρκεια: 3-4 ώρες
Τοποθεσία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία ή στο χώρο σας
Εισηγητής: Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης της KOUVIDIS
Δικαίωμα συμμετοχής: Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί, Μηχανικοί, πωλητές, συνεργάτες, μαθητές

Επικοινωνούμε μαζί σας

Είμαστε δίπλα σας, σας ακούμε, στηρίζουμε το έργο σας και προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας. Στην προσπάθεια αυτή σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε το καινοτόμο πρόγραμμα OPENPHONE με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τον εγκαταστάτη, να φέρουμε τις ανάγκες του στην επιφάνεια και να αυξήσουμε τον χρόνο ανταπόκρισης στα αιτήματα του.

Αποστολή του προγράμματος OPENPHONE είναι η έγκυρη ενημέρωση και η ασφαλή χρήση των προϊόντων μας.
Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με περισσότερους από 6000 εγκαταστάτες σε Ελλάδα και Κύπρο, απαντήσαμε σε περισσότερες από 500 τεχνικά ερωτήματα και προσφέραμε περίπου 2000 δώρα στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών.

Διάρκεια: 10-15 λεπτά
Τοποθεσία: Τηλεφωνική κλήση
Εισηγητής: Υπεύθυνος Τμήματος B2C της KOUVIDIS
Δικαίωμα συμμετοχής: Ηλεκτρολόγοι/Υδραυλικοί