18/12/2019

Διπλή διάκριση για την KOUVIDIS στα «Made in Greece Awards»

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, απέσπασε η KOUVIDIS στις κατηγορίες «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» και «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» στο θεσμό «Made in Greece Αwards 2019» της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Πανευρωπαϊκή καινοτομία DUROFLEX PLUS

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε o νέος 3στρωματικός σωλήνας μεσαίου τύπου DUROFLEX PLUS, ο μοναδικός σωλήνας δομημένου τοιχώματος μικρών διαμέτρων στην Ευρώπη που φέρνει την επανάσταση στην χωνευτή εγκατάσταση κάνοντας το έργο του εγκαταστάτη ευκολότερο και γρηγορότερο.

Το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε το αναγνωρισμένο σύστημα σωλήνων βαρέος τύπου CONDUR – CONFLEX για τα 35 χρόνια επιτυχημένης και διακεκριμένης πορείας στην ελληνική αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Ο θεσμός «Made in Greece» είναι μια από τις σημαντικότερες ενέργειες που έχει η ξεκινήσει  η ΕΛ.Α.Μ. από το 2013 στην προσπάθεια της να ενδυναμώσει και να διαδώσει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο καινοτομίας και εξωστρέφειας αναδεικνύοντας προϊόντα ποιοτικά και καινοτόμα που παράγονται στην Ελλάδα και ενισχύουν τον εθνικό μας πλούτο.

Με τη διάκριση αυτή επιβραβεύεται η προστιθέμενη αξία των προϊόντων της KOUVIDIS για την Ελληνική Οικονομία με την ενίσχυση της φήμης του «made in Greece» στις διεθνείς αγορές ενώ παράλληλα αποδεικνύεται το πάθος των ανθρώπων της για τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.