26/04/2017

Βράβευση Best Workplaces για την KOUVIDIS

Μία πολύ σημαντική διάκριση πέτυχε η KOUVIDIS,  η οποία από την πρώτη της συμμετοχή στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Best Workplaces, βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017.

Η έρευνα Best Workplaces που πραγματοποιήθηκε από το Great Place to Work Hellas, για 15η συνεχή χρονιά, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School στοχεύει στην ανάδειξη και βράβευση των εταιριών που προσφέρουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Οι  αξιολογήσεις βασίζονται κυρίως στις απόψεις των εργαζόμενων, που συλλέγονται με τη χρήση ανώνυμων ερωτηματολογίων, καθώς και στην πολιτική που έχει υιοθετήσει η εκάστοτε εταιρία για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η KOUVIDIS, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συστημάτων πλαστικών σωλήνων στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως μια από τις 25 εταιρίες με το καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017 ενώ η βράβευση της πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

«Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη, θέλουμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο κάθε ενέργειας μας. Όλα ξεκινούν από αυτούς και όλα καταλήγουν σε αυτούς. Άλλωστε, η κορυφαία αγοραστική εμπειρία που επιδιώκουμε μέσα από τα προϊόντα μας έρχεται μόνο μέσα από ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Το πραγματικό κεφάλαιο της KOUVIDIS ήταν είναι και θα είναι οι άνθρωποι της. Τους ευχαριστούμε πραγματικά που είναι δίπλα μας και υιοθετούν τις αξίες του ιδρυτή της εταιρίας μας Κουβίδη Εμμανουήλ και δεσμευόμαστε ότι μαζί θα συνεχίσουμε το έργο μας, ως μια μεγάλη οικογένεια, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της KOUVIDIS κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης στο πλαίσιο της διάκρισης αυτής.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αφοσίωσης, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης όλων των ανθρώπων της εταιρίας. Με χαρακτήρα καθαρά οικογενειακό η εταιρία βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της ανά πάσα στιγμή και μέσα από ένα πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης που έχει θεσπίσει εκδηλώνει το ειλικρινές ενδιαφέρον της για τις ανάγκες των ανθρώπων της ενώ παράλληλα ενισχύει την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

ΛΗΨΕΙΣ
.PDF
Πιστοποιητικό ISO 9001
.PDF
Τιμοκατάλογος – αποχέτευση & αποστράγγιση