12/10/2021

Κορυφαία διάκριση για την KOUVIDIS!

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή για την πολύ μεγάλη αναγνώριση, στον πρόσφατο διαγωνισμό Manufacturing Awards 2021, με την ανάδειξη μας ως WINNERS στην κατηγορία «Πλαστικά», διακρίνοντας την εταιρία μας ανάμεσα στις κορυφαίες μεταποιητικές βιομηχανίες στην Ελλάδα. Επίσης, το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματικά Logistics» αντικατοπτρίζει τις καθημερινές μας προσπάθειες για ασφαλή, συνεπή και άμεση παράδοση των προϊόντων μας.

 

Τα Manufacturing Awards αποτελούν έναν θεσμό ο οποίος έχει θεσπιστεί τα τελευταία χρόνια αναδεικνύοντας καλές πρακτικές στη βιομηχανία από όλους τους κλάδους της ελληνικής μεταποίησης. Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι αρκετά υψηλό καθώς συμμετέχουν καταξιωμένες και αναγνωρισμένες βιομηχανίες στην Ελλάδα.

Στην κατηγορία «Πλαστικά», μπορούσαν να διαγωνιστούν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν ή/και μεταποιούν πλαστικά παντός φύσεως. Με τα κριτήρια για τους υποψηφίους να είναι, μεταξύ άλλων, η οργάνωση, ο εξοπλισμός και το εργασιακό περιβάλλον, είμαστε αρκετά υπερήφανοι που βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ αποσπώντας το Χρυσό βραβείο (Winners)!

Στην κατηγορία «Αποτελεσματικά Logistics» μπορούσαν να διαγωνιστούν όλες οι ελληνικές βιομηχανίες, η συμμετοχή των οποίων κρινόταν για τις τεχνολογίες στα Logistics όπως η διαχείριση αποθεμάτων και αποθηκών, η διοίκηση του κέντρου διανομής, κ.α. Η δική μας υποψηφιότητα βραβεύτηκε με το ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η πρόσφατη ίδρυση της 100% θυγατρικής μας εταιρίας KLS KOUVIDIS Logistics, με την οποία έχουμε πετύχει μια σχεδόν πλήρη καθετοποίηση της εφοδιαστικής μας αλυσίδας παρέχοντας μια ασφαλή και βιώσιμη μεταφορά των προϊόντων μας.

Από το 1979, έτος ίδρυσης για την KOUVIDIS, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του εγκαταστάτη και μηχανικού παράγοντας ασφαλή, ποιοτικά και καινοτόμα συστήματα πλαστικών σωλήνων ενώ η αφοσίωση μας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς μας οδήγησε από την πρώτη στιγμή στην ανάληψη της διάθεσης των προϊόντων μας με δικά μας μέσα.
Για το λόγο αυτό, οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές για όλους τους ανθρώπους μας καθώς αποτελούν την αναγνώριση του καθημερινού ποιοτικού έργου που παράγουμε. Παράλληλα μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ανεβάζουμε το επίπεδο της μεταποίησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Περισσότερα για το θεσμό των Manufacturing Awards και τους υπόλοιπους διακριθέντες μπορείτε να μάθετε εδώ. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις πρόσφατες διακρίσεις μας σχετικά με τις νέες καινοτόμες συσκευασίες μας, πατήστε εδώ.