20/07/2020

Bronze βραβείο για την ιστοσελίδα της KOUVIDIS από τα Ermis Awards

Το Bronze βραβείο για το design και τη λειτουργικότητα της απέσπασε η νέα μας ιστοσελίδα από τον θεσμό Ermis Awards 2019. Ο θεσμός«Ermis Awards», αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται ετησίως από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, με σκοπό την ανάδειξη έργων και προγραμμάτων που χαρακτηρίζονται για την δημιουργικότητα τους στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Η νέα μας ιστοσελίδα η οποία σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε πριν από ένα χρόνο σε συνεργασία με την εταιρία Mozaik, διαγωνίστηκε μεταξύ άλλων για την φρεσκάδα και τη διαφορετικότητα της δημιουργικής της ιδέας, την εύκολη πλοήγηση της, καθώς και την ποιότητα της πληροφορίας που παρέχει στο target group στο οποίο απευθύνεται.

Ο συνολικός σχεδιασμός του έργου είχε στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη και να βελτιώσει την ταχύτητα στην εύρεση της πληροφορίας με ανταπόκριση σε όλες τις συσκευές.

Το παραπάνω βραβείο αποτελεί σύμβολο επίτευξης αυτού του στόχου, παρέχοντας μία ψηφιακή πλατφόρμα που να προσφέρει μία αξιοσημείωτη αγοραστική εμπειρία σε όσους την επισκέπτονται αλλά και να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα της επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Mozaik και την ομάδα της για την άψογη συνεργασία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο.