19/02/2024

Light + Building 2024 | 03.03.2024 – 08.03.2024

Για ακόμη μια χρονιά, η Light + Building θα αποτελέσει το διεθνή τόπο συνάντησης για τον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και θα ανοίξει τις πύλες της την Κυριακή 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η έκθεση L+B διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης Messe Frankfurt και συγκεντρώνει τις κορυφαίες βιομηχανίες παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού στον κόσμο. Η KOUVIDIS θα δώσει το παρόν για έκτη συνεχή φορά, από το 2012, και αναμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας, στο Hall 12.1 στο Stand B71.

Φέτος θα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε, για πρώτη φορά, δύο νέα καινοτόμα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων που έρχονται να προστεθούν στις οικογένειες προϊόντων μας προσφέροντας περισσότερες λύσεις στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Πρόκειται για τα μεσαίου τύπου (750Nt) συστήματα σωλήνων ελεύθερα αλογόνων DUROSOL® PLUS – DUROFLEX® PLUS  σε χρώμα μαύρο και MEDISOL® PLUS – MEDIFLEX® PLUS σε χρώμα ανοικτό γκρι τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από την 01.04.2024. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον νέο οδηγό προϊόντων που εκδώσαμε πρόσφατα και μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Παράλληλα, με την ανέγερση του νέου μας «έξυπνου» εργοστασίου να έχει ολοκληρωθεί, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν, μέσα από ένα μοναδικό 360ο Virtual Tour, στις νέες μας κτιριακές εγκαταστάσεις και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρίας που σας εξυπηρετεί για να σας προμηθεύσουμε δωρεάν προσκλήσεις εισόδου.