12/06/2017

OPEN HOUSE σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ

Νέα καινοτόμα προϊόντα που θα βρίσκονται σύντομα στη διάθεση του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη παρουσίασε η KOUVIDIS στο τελευταίο OPEN HOUSE που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ στις κεντρικές εγκαταστάσεις στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά την εισήγηση του ο CEO της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης, παρουσίασε νέες τεχνολογίες και δεύτερης γενιάς προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το έργο του εγκαταστάτη. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, συζητήθηκαν τεχνικά θέματα και επιλύθηκαν απορίες των συμμετεχόντων τόσο σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας όσο και με την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της εταιρίας ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ παρευρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης της εταιρίας, κ. Πολυδεύκης Τυφλιώρης κ. Αριστοτέλης Μάρκος, κ. Θεοχάρης Τυφλιώρης και κ. Θεοχάρης Μάρκος. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο συνοδεύτηκε από μια σειρά δραστηριοτήτων πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα.

Το OPEN HOUSE αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος OPEN HOUSE – OPEN SEMINAR – OPEN DAY, που έχει θεσμοθετήσει η KOUVIDIS από το 2011 και περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης πελατών, συνεργατών και σπουδαστών το οποίο βασίζεται σε τρεις άξονες, την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την υποστήριξη.