17/10/2016

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Τα προϊόντα KOUVIDIS κέρδισαν την εμπιστοσύνη μίας εκ των μεγαλύτερων επενδύσεων στην Ευρώπη. Το κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ένα από το σημαντικότερα κατασκευαστικά έργα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (συνολικού ύψους 617 εκ, ευρώ), εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της KOUVIDIS.

Για την εξασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας των επισκεπτών αλλά και του εξοπλισμού του πολιτιστικού ιδρύματος επιλέχθηκε η ελεύθερων αλογόνων και χαμηλής εκπομπής καπνού βαρέος τύπου σειρά συστημάτων σωλήνων CONDUR HF – CONFLEX HF, ενώ για ένα μέρος των εγκαταστάσεων υπόγειων δικτύων χρησιμοποιήθηκε το σύστημα σωλήνων διπλού δομημένου τοιχώματος GEONFLEX.

Το σύστημα σωλήνων ελεύθερο αλογόνου και χαμηλής εκπομπής καπνού CONDUR HF – CONFLEX HF είναι ιδανικό για κάθε χώρο συνάθροισης κοινού ή στέγασης ακριβού μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς παρέχει μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση πυρκαγιάς, αποτρέποντας δυσάρεστα περιστατικά, όπως η έκλυση τοξικών αερίων ή πυκνό κύμα καπνού, που μπορεί να προκληθούν λόγω χρήσης ακατάλληλων δομικών υλικών.

 

Ο σωλήνας διπλού δομημένου τοιχώματος GEONFLEX είναι ιδανικός για χρήση σε υπόγειες εγκαταστάσεις προστασίας καλωδίων, παρουσιάζοντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε μηχανικές αντοχές που αξίζουν την προσοχή του εγκαταστάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας στο 800 11 400 500 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00).