14/09/2015

Ίδρυση νέας εταιρίας στην Κύπρο

Έπειτα από μια πολυετή παρουσία, μέσω αντιπροσώπων, στην αγορά της Κύπρου το όραμα για μια αυτοτελή διάθεση των προϊόντων μας γίνεται πραγματικότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση της νέας μας εταιρίας με την επωνυμία ΕΜΜ. KOUVIDIS CYPRUS LTD η οποία από την 01.09.2015 βρίσκεται στη διάθεση του Κύπριου εγκαταστάτη.

Η νέα μας εταιρία έχει έδρα την Κύπρο και είναι 100% θυγατρική της ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο διανομής και αποθήκευσης 1.300m στην βιομηχανική περιοχή Λατσίων στην Λευκωσία, μηχανικό πωλήσεων για την τεχνική και εμπορική ενημέρωση σας, έναν εκθεσιακό χώρο για σεμινάρια (σύντομα διαθέσιμος) και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών οχημάτων.

Η βασική της αποστολή είναι να βιώσει ο Κύπριος εγκαταστάτης την εμπειρία μέσα από ένα σύνολο ποιοτικών προϊόντων με προστιθέμενη αξία. Η διανομή και διάθεση θα πραγματοποιείται σε επιλεγμένα καταστήματα εμπορίας ηλεκτρολογικού ή υδραυλικού υλικού, εντός της Κυπριακής επικράτειας, που θα τροφοδοτούνται σε καθημερινή βάση από το νέο κέντρο διανομής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία επικοινωνήστε στο +357 22 343 707 ή στείλτε το αίτημα σας στο [email protected]