05/07/2023

Νέα γενιά ευθύγραμμων 3στρωματικών σωλήνων

Το 2012, η KOUVIDIS έγινε η πρώτη αμιγώς ελληνική βιομηχανία που εισήλθε στον χώρο των πολυστρωματικών σωλήνων, πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή πλαστικών σωλήνων πολλαπλών στρωμάτων. Οι 7 διαφορετικές σειρές πολυστρωματικών σωλήνων που έχουν παραχθεί μέχρι και σήμερα κατάφεραν να αλλάξουν ουσιαστικά τα δεδομένα στις σύγχρονες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθώντας πιστά τον δρόμο της καινοτομίας, η KOUVIDIS παρουσιάζει τον νέο ευθύγραμμο σωλήνα ελαφρού τύπου (320Nt) SUPERSOL® PLUS, τον πρώτο άκαμπτο 3στρωματικό σωλήνα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα για χωνευτές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ο καινοτόμος σωλήνας SUPERSOL® PLUS αποτελεί τη 2η γενιά των υφιστάμενων επιτυχημένων σωλήνων SUPERSOL®, που παρήγαγε για πρώτη φορά η KOUVIDIS το 1979. Αποτελείται από τρία διαφορετικά στρώματα προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και ευκαμψία. Παράγονται σε διαμέτρους (Dout) ø16, ø20, ø25 και ø32 και εναρμονίζονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (ΕΝ 61386.21).


Ο άκαμπτος σωλήνας SUPERSOL® PLUS αποτελεί το «αδελφάκι» του διαμορφώσιμου 3στρωματικού σωλήνα SUPERFLEX® PLUS, όπου μαζί με τα νέα ειδικά σχεδιασμένα στηρίγματα πολυπροπυλενίου και τις νέες μούφες σύνδεσης, σε κίτρινο χρώμα, συνθέτουν το απόλυτο σύστημα σωλήνων για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χωνευτού τύπου, όπως το επίχρισμα, τη γυψοσανίδα, την ψευδοροφή και το ψευδοδάπεδο.


Το σύστημα 3στρωματικών σωλήνων SUPERSOL® PLUS – SUPERFLEX® PLUS ενσωματώνει αρκετές καινοτόμες τεχνολογίες. Είναι ελεύθεροι αλογόνων (ΕΝ 50642) και χαμηλής εκπομπής καπνού (ΕΝ 61034.2), έχουν ειδικό Ultra slip που μειώνει σημαντικά τις τριβές των διερχόμενων καλωδίων στο εσωτερικό του σωλήνα και διαθέτουν διαμήκεις γραμμές ανεξίτηλου χρώματος που δημιουργεί μια μακράς διάρκειας χρωματική σήμανση μεταξύ ισχυρών (κόκκινο) και ασθενών (πράσινο) ρευμάτων (NF P 98-332).

Ο νέος ευθύγραμμος 3στρωματικός σωλήνας SUPERSOL® PLUS θα είναι διαθέσιμος στο συνεργαζόμενο δίκτυο διανομής της KOUVIDIS από την Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σωλήνα SUPERSOL® PLUS, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2810 831500.