19/10/2020

Η KOUVIDIS στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας

Έπειτα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων πλαστικών σωλήνων, η KOUVIDIS κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και εισέρχεται σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτόν της εφοδιαστικής αλυσίδας, ιδρύοντας μια νέα θυγατρική εταιρία με την ονομασία KLS KOUVIDIS Logistics.

Η KLS KOUVIDIS Logistics είναι μια νέα, δυναμική και μοντέρνα εταιρία, 100% θυγατρική της KOUVIDIS, η οποία σκοπεύει να ενισχύσει τον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από μια διαφορετική κουλτούρα λειτουργίας.

Η μεταφορά και η διακίνηση ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του επιχειρηματικού στίβου της KOUVIDIS από τη στιγμή που έπρεπε με κάποιο τρόπο να διαθέσει τα προϊόντα της στους τελικούς της πελάτες. Το πάθος της για ποιοτικές και ασφαλείς μεταφορές ξεκίνησε το 1990 όταν η εταιρία δημιούργησε τον πρώτο στόλο φορτηγών οχημάτων, για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών της. Έκτοτε, μετά από 30 χρόνια τεχνογνωσίας στις καθημερινές μεταφορές, η KOUVIDIS έχει καταφέρει να αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους διανομείς εμπορευμάτων χονδρικής πώλησης στον ηλεκτρολογικό κλάδο.

Οι αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της εταιρίας στην αποστολή των προϊόντων της προς τα κέντρα διανομής της σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνδυασμό με το ζήλο της για την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οδήγησαν στην απόφαση για μια ενιαία και συντονισμένη καθετοποίηση αυτής της υπηρεσίας.

Έτσι προχώρησε στην ίδρυση της KLS KOUVIDIS Logistics, που πέρα από την ασφαλή και βιώσιμη μεταφορά των προϊόντων της KOUVIDIS αναλαμβάνει την μεταφορά κάθε είδους εμπορεύματος πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια από και προς τους προορισμούς Κρήτη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Με έναν στόλο που αυτή τη στιγμή αριθμεί 22 φορτηγά οχήματα που φέρουν τη σφραγίδα των MERCEDES BENZ & SCΗMITZ CARGOBULL, με προηγμένα συστήματα εντοπισμού (GPS), ηλεκτρονικούς ταχογράφους και πιστοποιήσεις από την Bureau Veritas για την εφαρμογή των διεθνών προτύπων ISO 39001 (ασφάλεια φόρτωσης) και ISO 9001 η KLS KOUVIDIS Logistics φιλοδοξεί να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης.

Περισσότερα για τη νέα εταιρία μπορείτε να μάθετε στο www.kls-logistics.gr.