11/03/2024

Η ανασκόπηση της επιτυχημένης συμμετοχής στην Light + Building 2024

Για έκτη συνεχή φορά, η KOUVIDIS έλαβε μέρος στην Light + Building 2024 και είμαστε χαρούμενοι για το αμέριστο ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια που λάβαμε από όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο μας.

Τα νέα καινοτόμα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων μεσαίου τύπου (750Nt) DUROSOL® PLUSDUROFLEX® PLUS σε χρώμα μαύρο και MEDISOL® PLUSMEDIFLEX® PLUS σε χρώμα ανοικτό γκρι κέντρισαν το ενδιαφέρον και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Οι περισσότεροι επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο μας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τεχνολογία των πολυστρωματικών σωλήνων που έχει ενστερνιστεί τα τελευταία χρόνια η KOUVIDIS, τις καινοτομίες που έχουμε παρουσιάσει στην αγορά όπως την αντι-ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία, την αντι-χαρακτική προστασία, την αντι-τρωκτική τεχνολογία και πολλές άλλες.

Κατά κοινή ομολογία βέβαια, νέοι και υφιστάμενοι πελάτες εντυπωσιάστηκαν με την ξενάγηση μέσω της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality 360ο) στο νέο εργοστάσιο της εταιρίας μας, που σχεδιάστηκε στο πνεύμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την επίσκεψή τους στο περίπτερο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Light + Building που θα γίνει και πάλι στην Φρανκφούρτη τον Μάρτιο του 2026!