26/03/2018

Επιτυχής συμμετοχή της KOUVIDIS στην Light+Building 2018!

Άλλη μια συμμετοχή της KOUVIDIS στη διεθνή έκθεση Light+Building 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η KOUVIDIS για 4η συνεχή χρονιά, παρουσίασε σε έναν ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο 115 τ.μ. μια πλήρη σειρά συστημάτων πλαστικών σωλήνων κατάλληλων για περισσότερα από 40 επιλεγμένα πεδία εφαρμογής.

Νέα καινοτόμα προϊόντα, όπως οι σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος 2ης γενιάς με χρωματική σήμανση για την ταυτοποίηση των υπόγειων δικτύων, κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας που πρόβαλε η εταιρία μέσα από το νέο της περίπτερο, με την ανανέωση του σήματος της, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από  διαρκή ανανέωση, έντονο ρυθμό ανάπτυξης, νέους στόχους και υψηλότερες προσδοκίες.

Η Light+Building 2018 ξεπέρασε τους 220.000 επισκέπτες, προερχόμενοι από 177 χώρες, παραμένοντας η σημαντικότερη διεθνής έκθεση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και των αυτοματισμών κτιρίων.

Η KOUVIDIS ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες για το χρόνο που αφιέρωσαν στο εκθεσιακό της περίπτερο και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη Light+Building στις 08 – 13 Μαρτίου 2020!