12/08/2022

Light + Building 2022 | 02.10.2022 – 06.10.2022

Οι ετοιμασίες για την διεθνή έκθεση Light + Building συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς και οι καταληκτικές ημερομηνίες διεξαγωγής παραμένουν από την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022 έως και την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022.

Η έκθεση L+B διεξάγεται κάθε δυο χρόνια υπό φυσιολογικές συνθήκες, καθώς όμως το 2020 είχε ξεσπάσει η πανδημία, η διοίκηση της Messe Frankfurt αποφάσισε να αναβληθεί η έκθεση μέχρι να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να μπορέσει να διεξαχθεί η Light + Building τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που θέτονται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Light +Building αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τους τομείς του φωτισμού, ηλεκτρολογικών μηχανικών όπως επίσης και αυτοματισμών σε σπίτια και κτίρια. Είναι το επίκεντρο για τους αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού κ.α.

Η KOUVIDIS έχει ενεργή παρουσία στην έκθεση L+B από το 2012 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας έπειτα από τόσο καιρό. Θα μας βρείτε στο Hall 12.1 στο Stand B71. Μην ξεχάσετε ότι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με δωρεάν προσκλήσεις εισόδου σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφθείτε την έκθεση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρίας που σας εξυπηρετεί.